Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Invitationen til Fastelavnsfesten

Invitationen til Fastelavnsfesten

Når det er blevet tid til, at der skal slåes katten af tønden, skal familien og vennerne samles. I stedet for blot at sende invitationen over facebook eller telefonen, kan en flot fastelavnsinvitation være med til at sætte stemningen fra starten. Det behøver ikke være svært eller tage så lang tid, og du får de gode råd lige her.

Udvalg og anskeffelse af skabeloner

De sjoveste invitationer er formet som noget, der har med fastelavn at gøre. Det kan f.eks. være en kat, en tønde eller et fastelavnsris. Når du har besluttet dig for, hvilken figur du vil arbejde med, er det om at finde nogle skabeloner. Der findes masser af skabeloner rundt omkring på internettet, og skulle du have et bibliotek i nærheden, findes der masser af bøger med skabeloner du kan låne. Til sidst skal du have lavet nogle kopier af skabelonen, så du ikke ødelægger eller grisser originalen. Fandt du din skabelon på internettet, printer du et par kopier, så flere kan arbejde samtidig. Har du lånt en bog på biblioteket, skal du have skannet eller kopiet skabelonen fra bogen.

Det skal du bruge

Dernæst skal du have købt noget karton og evt. pynt. Det er en god idé, at vide hvordan du gerne vil have den færdige invitation til at se ud. Skal den være farvestrålende? Skal den være simpel? Hvilke farver er der brug for? Skal der bare være nok til én fælles invitation eller skal du lave mange?

Eksempel på indkøbsliste til fastelavnsinvitation

  • Karton
  • Lim
  • Saks
  • Farver (tuscher)
  • Tyl
  • Gavebånd eller andet snor

Mange små eller en stor invitation?

Du er nu nået til klippe/klister-delen. Her kan du godt tillade dig at være kreativ. Husk på, at hvis invitationen skal sendes med posten, må den ikke blive for stor. Hvis du kun laver én invitation, som du hænger op i børnehaven, på skolen eller på arbejdet, må du gerne lave den kæmpe stor. Den store invitation er rigtig hyggelig, og giver en fornemmelse af fælleskab, at alle er velkomne. God fornøjelse med klippe og klistringen! Klik her for at komme til det store overblik over alt om fastelavn!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER