Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Den varme drik kan nydes året rundt, men den er særdeles velegnet til de kolde vintermåneder.

Irerne havde fat i noget rigtigt, da de valgte at kombinere robust irsk whisky med varm sort kaffe. Den lækre drik stammer efter sigende fra en irsk lufthavn, hvor en kokken Joe Sheridan serverede kaffe og irsk whiskey for de trætte passagerer i lufthavnen. Dette mix af så forskellige ingredienser er gået hen og blevet populær i hele verden, faktisk så populær at man hvert år under den Irske kaffe festival afholder verdensmesterskabet i Irish Coffee.

Ingredienser

1 ske let pisket flødeskum

3 cl. Whisky

Kaffe

1 teske brun farin

Fremgangsmåde

Mange vælger at servere en Irish Coffee med sugerør, men det fjerner charmen fra denne drik. Drik direkte fra glasset, så du kan mærke det kolde flødeskum på overlæben, mens du drikker den hede kaffe gennem skummet.

Se også

Glasset skal være på stilk og varmes med varmt vand direkte fra kedlen. Hæld vandet fra og tilsæt din irske whiskey. Fyld flaskens skruelåg 2 gange og hæld indholdet i glasset. Lad din teske brun farin følge efter og rør rundt indtil den brune farin er opløst. Fyld nu glasset med kaffe ? varm og stærkt. Til sidst tilføjes flødeskum med følelse. Det er vigtigt, at flødeskummen ikke dumpes ned som en tung blok og skaber tumult i glasset.

hvordan du laver din egen varme Gløgg til julen.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER