Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Drinken alle husker

En forfriskende vodka-baseret cocktail, der passer bedst i et long glass. Isbjørn eller Blue Lagoon, som den hedder på engelsk, er en af de mest populære og forfriskende cocktails som alle voksne kan nyde, og som de fleste måske husker fra de unge dage som en af de første drinks man drak med vennerne. Drinken er simpel og kræver ikke de store bartender færdigheder. Endvidere indeholder den få ingredienser, så den er perfekt hvis du står og mangler en drink til dine gæster og skal smide noget hurtigt og let sammen.

Ingredienser

1 stænk blue curacao (blå bols)

Sprite Sodavand

2 cl. Vodka

Fremgangsmåde

 

Rigtig god fornøjelse ? Skål!

 

Start med et glas fyldt med isterninger. Bland derefter vodka og sprite i glasset og tilføj til sidst curacaoen. Ift Blue Curacao er det en god ting at tilføje lidt ad gangen ? hellere for lidt end for meget. Gæsterne skulle jo gerne gå hjem uden blå tænder og tunge.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER