Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Kørsel til polterabend

Transport

Title

Der findes mange muligheder for kørsel, når man skal holde et polterabend. Ofte vil man gerne transportere sig rundt til forskellige steder. Det er dog sjældent at der er en i vennegruppen, som melder sig frivilligt til at køre hele dagen. Da man i løbet af dagen indtager en del alkohol bør ingen overveje at køre til denne dag. Det er derfor en god ide at finde noget kørsel ude fra. Der er flere muligheder, når det kommer til kørsel, som kan overvejes. Faktisk kommer det også meget an på, hvad budgettet er for den lange dag. Der skal ofte ske mange ting i løbet af dagen og derfor bør man også finde et realistisk budget, inden man begynder at planlægge dagen.

Festen.dk kommer med en artikel, som kunne give inspiration til et polterabend.

temp

Limousine

Ofte er et polterabend dagen, hvor man går all in, fordi ens kammerat skal giftes. Derfor er der også gode muligheder i at blive transporteret af en limousine. Man skal blot overveje prisen for denne limousinekørsel. Skal man transporteres hele dagen, så kan det blive en større omgang, hvis man skal have en limousine hele dagen. Derfor bør man overveje, hvornår det er nødvendigt med en limousine.

Et forslag kunne være, hvis man skal i byen om aftenen, så kunne man blive kørt af limousinen og blive sat af i byen. På den måde ankommer man også med stil. Når man planlægger et polterabend, så kunne man mødes med kvinderne om aftenene i byen. Hvis man ikke er så mange, så kunne man samle dem op på vejen i den lejede limousine. På den måde er man også flere til at betale den. Man kan finde limousine i forskellige størrelser. Derfor handler det også om at finde den, som passer til en.

Når man planlægger skal man generelt ikke tage den første og bedste løsning man kommer på. Man bør overveje sin planlægning og søge på forskellige muligheder. Derfor bør man også starte i god tid, så ikke det bliver panikløsninger.

Kørsel af bekendte

Limousinekørsel kan blive en større omgang, hvis man skal transporteres rundt hele dagen. Derfor kan man også søge andre muligheder. Ofte kender man nogle personer, som ikke deltager i polterabend. Det kan fx være hvis de ikke kender gommen. Hvis man, kammerat til gommen, kender en person godt, så kunne man spørge, om de vil være chauffør en hel dag. En af kammeraterne kan fx lægge bil til.

Denne chauffør kunne man fx klæde ud, så personen ligner en rigtig limousine chauffør. Man kender ofte en, som ville sige ja til at hjælpe. Man kunne aftale et mindre beløb, for at bruge sin dag på det. Det er et alternativ, som ikke behøver at være dyrt og man har mulighed for at blive transporteret rundt til alt hvad man skal. Transporten kan af og til være et problem, og derfor kunne dette alternativ være en ide, man kunne benytte sig af.

temp

Offentlig transport

Bor man i landet større byer, så er det formentlig ikke nødvendigt med diverse chauffører til at transportere en rundt. Man kan blot benytte sig af offentlig transport. Med offentlig transport har man også muligheden for at ydmyge sin kammerat. Det kunne fx gøres i et kostume, hvor folk virkelig vil lægge mærke til personen. Det er også et billigt alternativ, når man skal rundt. Derfor er der større budget til andre aktiviteter i løbet af dagen. Det kunne fx være aktiviteter eller underholdning, som godt kunne være i den lidt dyrere klasse.

Det handler ofte om at prioritere sine ting. Ønsker man at have god transport, så er man af og til nødt til at fravælge andre omkostningsfulde aktiviteter. Det kommer meget an på, hvem man er og hvad man er til.

temp

Alternative transportmidler

Er man i en storby og har man ikke tænkt sig at flytte sig mange forskellige steder, så kan man lave ?transport? som er en del anderledes. Dette kunne fx være at transportere gommen i en trillebør. Det kan godt være hårdt. Derfor bør man heller ikke transportere personen for langt. Andre muligheder kunne fx være cykeltaxa rundt i større byer. Det er ofte forholdsvis billigt, i forhold til andre alternativer. På den måde kan man både have det sjovt og nyde det, forhåbentlige, gode vejr.

Muligheder er der nok af. Det kræver blot at man er lidt kreativ, når man starter på planlægningen af polterabend. Mulighederne kommer også meget an på det område man er i. Derfor bør man undersøge mulighederne inden man beslutter sig på noget bestemt.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER