Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Den Perfekte natmad - Pølsevognen

Maden

Title

Den snigende, lille sult

temp

Elegant og smukt anordnet mad er en fantastisk ting. Til konfirmationer er det især vigtigt, at alting virker formelt, højtideligt og velorganiseret. Det er trods alt en stor dag. Ikke desto mindre kan enhver blive små-sulten ud på aftenen. Og er der én ting, nærmest alle danskere elsker, så er det en god hotdog med det hele. Især når den lille sult melder sig. Så hvorfor ikke bestille en pølsevogn til at komme og servere natmaden?Det vil helt sikkert blive værdsat af gæsterne, og konfirmanden kan blære sig med, at have haft en konfirmationsfest der helt sikkert er mere speciel og nytænkende end alle de andre ensformige konfirmationer. Nu må du ikke misforstå mig. Jeg tror ikke at nogen, især ikke konfirmanden, vil værdsætte, at der står en pølsevogn foran kirkeporten, når konfirmanderne kommer ud. Måske lige ud over onkel Henning selvfølgelig. Men sidst på aftenen når kaffen og kagen er faldet på plads og den lille sult kommer snigende vil en pølsevogn helt sikkert være guld værd!

temp

Uformalitet kan virke befriende

En konfirmation er en vigtig begivenhed, især for konfirmanden. Derfor skal der også gøres noget ud af det, og her spiller både valget af mad, konfirmationstøj, pynt og mange andre ting med. Men efter en hel dag med formaliteter, så kan både konfirmanden, gæsterne og ikke mindst forældrene der har arrangeret det hele, være godt trætte. Der er ikke noget mere afslappende og uformelt end en pølsevogn. Alle har prøvet at spise ved en pølsevogn. Det smager godt, og kan nydes i fællesskab. Og sen mad er bedst, når den er lidt usund. Du ved det, jeg ved det og alle andre ved det. Vi må godt give slip engang imellem. Så hvad venter du på? Hør den kommende konfirmand om det ikke kunne være lækkert, at natmaden blev en pølse med det hele. Husk at flere pølsevogne gerne kommer ud til den festlige lejlighed.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER