Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Konfirmationsartikler til forældre

Transport

Title

Skal dit barn konfirmeres?

Læs med her og få det bedste overblik.

Planlægning, planlægning og planlægning

Der er mange ting, der skal tages højde for, når konfirmationen skal planlægges. Få overblik over planlægningen her

Styr på gaverne?

Hvilke gaver skal der på bordet til den jeres konfirmander på den store dag? Hvis I endnu ikke er helt sikre på hvad I skal give så har Power et par forslag Læs med her i konfirmationsgaver De flotteste indbydelser Der findes utallige bud på hvordan indbydelsen kan udformes Guide til at lave de perfekte indbydelser til konfirmation.

Borddækning og bordkort

Er I i tvivl om, hvordan bestikket skal ligge og hvilken side glassene skal stå på så få overblik her: Borddækning til konfirmation.Har I brugt tid på at lave en bordplan?

Temadag?

Ønsker I at holde konfirmation på utraditionel vis, kan I holde en temafest Få inspiration her til konfirmationstema.

Uden mad og drikke...

Konfirmationen handler selvfølgelig om konfirmanden, hvilket naturligvis skal afspejle sig i menuen Få idéer til konfirmationsmenuen.

Ferrari eller Helikopter?

temp

Gør lidt ekstra ud af dagen for jeres konfirmand med en anderledes transport fra kirken og til festen - Det er kun fantasien, der sætter grænser. Festen.dk giver dig her inspiration til konfirmandkørsel.

Picture Perfect Moment

Konfirmationen er en stor dag både for forældre, men også for den unge. Det er derfor vigtigt at have nogen til at sørge for at tage billeder undervejs.

Konfirmationsunderholdning

Til en konfirmation vil der være både sange og taler - for nemhedens skyld kan I vælge en toastmaster til at holde styr på alle taler og sange. Læs med i Toastmasterens guide til konfirmation

Sig det med en sang

Ingen konfirmation uden sange, og ingen sange uden sangskjulere. Der findes utallige kreative bud på både sange og skjulere. Læs med her for gode idéer Sangskjuler til konfirmation.

"Du træder i dag ind i de voksnes rækker"

Sådan kunne en typisk konfirmationstale starte. På denne store dag skal der selvfølgelig holdes en tale for jeres små voksne Læs festen.dk's guide til at lave en konfirmationstale for gode råd. Taler og sange er glimrende bud på underholdning til konfirmationen, men ønsker man at gøre lidt mere ud af det, giver festen.dk jer gode råd Læs med i underholdning til konfirmationen.

Festen.dk ønsker jer og jeres konfirmander stort tillykke med dagen!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER