Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Konfirmationstøj til den unge mand

Festtøj

Title

temp

Det kan være utrolig svært at finde tøj til konfirmanden. Ofte ved piger i forvejen, hvad de gerne vil have på. Faktisk så ved piger det i rigtig lang tid i forvejen. Anderledes kan det være med mange drenge. Faktisk er drenge utrolig kritiske når det handler om tøj, men de udskyder det næsten altid til sidste øjeblik. Ved du eller din søn ikke, hvad han skal have på, så kommer vi her med nogle muligheder for den rette påklædning når den store dag kommer og han skal konfirmeres.

Et meget velkendt og klassisk sæt er det sorte jakkesæt med en hvid skjorte. Alt efter hvad man er til, kan man vælge at have sort eller hvidt slips til.

temp

Det er et sæt, som er brugt af rigtig mange, men det er også et sæt, som kan bruges igen og igen. Sættet kan bruges til alle lejligheder. Derfor kan man også være sikker på, at man kan bruge det igen - med mindre man vokser utroligt hurtigt.

Faktisk er der utrolig mange muligheder når tøjet skal vælges. Der er så utrolig mange sammensætninger, at det faktisk kan være meget uoverskueligt. De unge drenge har så mange ting at tænke på, og det kan være svært at sammensætte det perfekte sæt tøj. Faktisk handler det om at finde frem til de farver, som man godt kunne tænke sig.

Når farverne er fundet frem skal man finde ud af, om sammensætningen er i orden. Normalt siger man at den unge mand selv må bestemme. Man skal dog huske at overveje om farverne passer sammen. Det kan være svært at finde de rigtige farver at sætte sammen og derfor er det også en god ide, at få lidt råd hos andre, inden man går ud og køber det helt store sæt. Der er mange valg, som skal tages.

temp

Ønsker man at have jakkesæt på, så er der også her mange muligheder. Hvis der kun havde været få farver, så havde det formentlig været nemmere. Sådan skal det naturligvis ikke være.

For mange er der retningslinjer, når det handler om påføring af tøjet. Det er dog ikke tilfældet. Det er helt, hvad man er til. Vi anbefaler dog, at man tager anstændigt tøj på. Derfor passer Hawaii-skjorten på dette billede dog ikke helt ind.

Foruden Hawaii-skjorten, så kunne de andre farver og sammensætninger være rigtig gode muligheder når der skal vælges tøj. Dog er det heller ikke alle, som vil have jakkesæt på. Jakker kan heldigvis købes uden bukser, og derfor kan det også gå med almindelige cowboy bukser, hvis man synes habitbukser er for formelle.

temp

En årgang var det ikke så moderne at benytte sig af en vest under sit jakkesæt, men det er en ting, som er ved at blive moderne igen. Vil man gerne imponere i sit outfit, så er det her det rigtige sæt. Man er sikker på at hele familien vil være meget imponeret over det.

Lige med det her sæt vil det være bedst med sorte sko, da det er lidt mere diskret, fordi der er så meget spil mellem sættet og slipset.

En ting man skal huske er, at solbrillerne passer ikke så godt ind i en kirke. Derfor bør man lade solbrillerne blive der hjemme, når man er i kirken og skal konfirmeres.

temp

Lige netop dette sæt er klassikeren når unge skal i det flotte tøj. Med det her sæt går man aldrig forkert i byen. Det kan være svært at finde det rette sæt tøj og derfor er dette en typisk klassiker, da det passer ind i alle sammenhænge.

Der er dog et problem med det her sæt - man kan godt forvente at der kan være andre, som har det samme sæt på. Grunden til det er netop at det er et klassisk sæt. Det er brugt af mange, og der vil stadig være mange, som benytter netop dette sæt.

temp

Man skal overveje, om man vil have noget klassisk på, som flere måske har eller om man gerne vil skille sig ud og have noget anderledes på, som ingen andre har. Man skal dog også huske på, at tager man noget meget farverigt, så vil man skille sig meget ud på billedet, og der er chance for at kigge en ekstra gang. Netop derfor vurderer vi også, at man skal lade Hawaii-skjorten blive hjemme netop denne dag. Den kan man bruge på så mange andre tidspunkter.

Vil man gerne have lidt farve på, uden det bliver for meget, så kan en enkelt skjorte med lidt motiv med en habitjakke over, så kan det også blive rigtig godt sammen.

På den måde kan man godt tage noget farverigt på, så længe man stadig har noget enkelt udenpå. På den måde kan man tage noget på, som måske ikke så mange andre har på. På den måde skiller man sig lidt ud, i forhold til de andre uden det bliver for meget.

Vi har her givet vores bud på, hvordan man kan klæde sig til den store dag. Man skal altid huske på, at man skal være tilpas i det tøj, man tager på - især på sådan en stor dag.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER