Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Kreative invitationer til alle lejligheder

Invitationer

Title

Cheese burger invitationer

Når man inviterer gæster er der mange muligheder for invitationer. Vil man gerne være lidt kreativ, men ikke har de kreative evner, er der heldigvis også løsning for dette.

Hvad skal jeg bruge?

 • Papir
 • Farveprinter
 • En saks
 • Lim

Hvordan gør jeg?

 1. Print skabelonen til Cheeseburger invitationen ud på papir. Du skal forvente en størrelse på 8,5 cm x 11 cm. Klip derefter invitationen ud.
 2. Begge burger stykker har en flap. Burger toppen har en flap i toppen og burger bunden har en flap i bunden. Påfør lim på bagsiden af hver flap. Påsæt flapperne på bagsiden af invitationen. På den måde får invitationen to låger i form af burgere. Disse låger skal åbnes for at læse invitationen.
 3. Lad limen tørre og klip overskydende papir af burgere og invitation, for at give den sidste finish på invitationen.
 4. Invitationen er klar til at blive udfyldt med alle vigtige fest detaljer.

Disse brugerkort er ideelle til børnefødselsdage eller lignende arrangementer og fester.

Det er også muligt selv at farve sine invitationer. Hent skabelon til hvide burger invitationer her.

For ikke selv at skulle farve alle invitationer kan de også printes med farve. Hent skabelon til farvede burger invitationer her.

temp temp temp temp temp temp

Levende invitation

Invitationer kan af og til ligne hinanden, hvis man ikke gør noget anderledes. Det handler ofte om at være kreativ når der skal tænkes anderledes. Er man god med hænderne, men blot mangler den kreative sans for at skabe noget anderledes, så har Festen.dk lavet en guide til, hvordan man laver flotte og anderledes invitationer til en fest.

Hvad skal jeg bruge?

 • Tykt papir (til den lille kasse
 • Skabelon til kassen
 • En saks
 • Lim
 • Tørt mos
 • Skabelon til invitation
 • Tynd snor til invitationen

Hvordan gør jeg?

 1. Print skabelonen til kassen ud på det tykke papir og klip langs linjerne
 2. Fold alle siderne op, som det bliver vist på billede to. Vær omhyggelig
 3. Sammensæt boksen med hjælp fra limen de steder, hvor kassen skal sammensættes.
 4. Print skabelonen til invitationerne. Det er muligt at skrive på invitationerne i hånden eller benytte en valgfri skrifttype fra computeren. Klip derefter invitationerne ud langs linjerne.
 5. Rul invitationen sammen og bind den tynde snor rundt om invitationen. Vær forsigtig, så ikke invitationen folder sig ud. På snoren kan bindes et mindre kort på, hvor der står “åben mig” eller lignende.
 6. Fyld til sidst det tørrede mos i kassen og læg invitationen oven på. Kassen lukkes og der sluttes til med et lille stykke tape (eller lignende). Brug ikke for meget tape til lukningen, da det hurtigt kan se for voldsomt ud.

Invitationen er nu klar til at blive sendt. Overvej nøje, hvordan invitationen skal sendes, da den nemt kan gå i stykker undervejs.

temp

Lanterne invitationer

Mangler du kreativitet, men du vil gerne imponere dine gæster med flotte invitationer? Disse invitationer er meget anderledes i forhold til, hvad man normalt modtager som gæst. Denne form for invitationer kræver dog en smule erfaring inden for kreative udfoldelser.

Hvad skal jeg bruge?

 • Lidt maling
 • Lanterner (1 lanterne pr. invitation)
 • Printet motiv (som skal males på lanternerne)
 • Mindre kort
 • Lidt tynd snor

Hvordan gør jeg?

 1. Fuld dine lanterner ud af pakkerne
 2. Brug dit motiv (fx et verdenskort) at male efter. Tegn det ønskede motiv med en let tusch.
 3. Mal motiverne med maling. Hvis du har valgt at lave kontinenter er det nemmere, at fylde landene ud med maling. Hvis du tilsætter lidt vand til malingen har den nemmere ved at flyde ud på lanternerne. Vær forsigtig så ikke malingen flyder for meget. Det handler om at prøve sig lidt frem.
 4. Gentag for resten af papirlanternerne. Sørg for at alle lanterner får nogenlunde samme motiv (så vidt det er muligt)
 5. Gør kortene klar til lanternerne. Disse kort kan klippes ud af lidt tykkere papir eller karton. Lav et lille hul i kortet. Skriv din invitation på kortet. Gør invitationen kort, så ikke kortet bliver for stort og fylder for meget.
 6. Før den lille snor igennem hullet på kortet og bind den flot på lanternen.

Din lanterne er nu klar som invitation. Skal man lave mange invitationer, kan det godt være et større projekt. Derfor bør man starte i god tid.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER