Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Levende lys er alle tiders tilbehør til din fest eller dit selskab. Levende lys kommer i et væld af farver, former og pris. Der er med sikkerhed også et lys der passer til dig. Du kender sikkert allerede til en del af de måder levende lys er med til at sætte den rigtige stemning. Romantiske middag med lys på midten af bordet eller i vindueskarmen: Hyggelige middag med dæmpet lys og starin lys på bordet. Afslappende aften med vennerne, imens filmen spiller og lysende kaster deres skygger.

Det kræver mindre end du tror

Prøv at lave et eksperiment næste gang du får vennerne på besøg. Sæt et par fyrfadslys op hist og pist, og se hvad de siger.

Fyrfadslys koster tæt på ingenting, og de giver 99% af den stemning ethvert andet lys vil kunne give. Anskaf dig en pose med fyrfadslys, et par engangs lightere og du er klar!

Store fester og levende lys

Ud over det, så er fakler også en god erstatning for levende lys. De er nemmere at holde styr på, og får din fest til at se 100 gange mere fornem ud.

Skal du holde et bryllup eller en større reception, så er levende lys også en god mulighed. Her skal du dog skænke sikkerheden en ekstra tanke eller to. Hav pulverslukkere klar, og stil lysende strategisk smarte steder.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER