Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Morgenvækning til Guldbryllup

Guldbryllup

Title

Morgenvækning til Guldbryllup

Når et par når guldbryllupsdatoen, skal det fejres. Traditionen byder, at dette gøres med vækning og morgensang. I denne artikel ser vi på, hvordan du får anskaffet dig en god morgensang til guldbrylluppet.

Lav din egen sang til guldbrylluppet

Der findes et større udvalg af færdiglavede sange til guldbrylluppet, som nemt kan findes på nettet. Det er dog noget sjovere og mere personligt, hvis du laver din egen sang. Det er faktisk ikke så svært, som det måske lyder. Alt hvad du skal bruge, er:

  • Nogle idéer til indholdet i sangen
  • En god melodi

Hvert vers i sangen kan indeholde en lille historie eller fakta om parret. Det kan være om, hvordan de mødtes, en oplevelse de har haft sammen eller noget lignende. Det sværeste ved at lave sin egen sang er at tilpasse historierne til sangen. En god idé her kan generelt være at sætte sig sammen med nogle andre. På den måde kan I nemmere få idéer til rim, eller hvad der ellers måtte mangle. 

Find sangen til guldbrylluppet på internettet

På internettet findes der sange til næsten alt. Udfordringen kan være at finde en sang, der lige passer til det, man har brug for. En god måde at gøre det på er således:

  1. Søg på "guldbryllup + sang".
  2. Åbn tre-fire sider.
  3. I hver side åbner du alle de sange op, som ser interessante ud.
  4. Sammenlign sangene.

På den ovenstående måde får du hurtigt overblikket over, hvad der er at vælge imellem. Samtidig er det nemmere at sammenligne de forskellige sange, så du får valgt den ud, der passer bedst til din smag. Til sidst skal du blot overveje, hvordan sangen skal se ud, når den printes. Nu da det er guldbryllup, kan det være sjovt at printe den på gyldent papir. Ellers kan sangen farves, efter den er printet. Det tager selvfølgelig lidt længere tid på den måde

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER