Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Nytårsaften - det store overblik

Invitationer

Title

Nytårsaften - Det store overblik

Nytårsaften er den ene dag på året hvor næsten alle mennesker i verden fester på samme tid. Her finder du inspiration til alt det der skal til for at du kan slutte det gamle år og hoppe ind i det nye med bragende stil.

Forberedelse og gode råd til nytårsaften

En måned eller to før året oprinder, er det en god idé at begynde at forberede sig lidt. Få ideer til hvad du måske skulle forberede dig på, så nytårsdagen forløber som den skal. Få planlagt din nytårsaften - Nytårsaften er en fantastisk aften som vi er mange der ser frem til. Planlæg din nytårsaften perfekt med denne checkliste. Underholdning til nytårsaften - Nytår er en festlig dag, men hvad skal man finde på at lave? Find inspiration til alle de løjer du kan lave her! God opførsel til nytårsaften - Nytårsaften er en dejlig dag, og hvis du følger rådene i denne artikel, kan det også blive en god dag for alle andre! Hunde og nytår - Nogle hunde har ingen problemer nytårsaften, men så er der også mange hunde, der bliver skræmt fra vid og sans. Læs denne artikel for gode ideer til, hvad du kan gøre.

Find inspiration til hele nytårsaften lige her.

Nytårsmenu - Mad og drikke til nytårsaften

Maden er en vigtig del af nytårsaften, og nytårsfester byder altid på lækkerier. Få styr på traditionerne for nytårs menuen og bliv inspireret til din helt egen nytårs menu med både mad og drikke.

Mad til nytårsaften - Her får du en guide til hvad du skal gøre med maden nytårsaften, om du skal skal lave den, bestille udefra eller noget helt tredje.

Forretter til nytårsaften - Forretten er appetitvækkeren. Den skal smage skønt, men ikke ligge alt for tungt. Vi har samlet en liste af gode klassiske nytårs forretter her.

Hovedretter til nytårsaften - Afhængig af hvor i landet du befinder dig, er det forskelligt hvad der bliver serveret. Find ud af hvad du vil sætte tænderne i her.

Desserter til nytårsaften - Af alle retter er desserten måske den bedste. Her finder du en samling af opskrifter på lækre desserter som du kan servere til nytårsfesten.

Natmad til Nytårsaften - Fyrværkeriet er skudt af og der er blevet skålet på livet løs. Nu redder du de berusede gæster med lækker natmad. Servér en af retterne fra denne artikel og bliv nattens helt.

Kransekage til nytårsaften - Typisk bliver den ikke rørt, spist og glemt fordi maverne er fulde af mad og drikke. Men det er et must-have til nytårsaften. Få opskriften her.

De bedste drinks til nytårsaften- Går du og leder efter drinks du kan servere til nytårsaften? Vi har samlet de bedste drinks til nytårsaften. Se opskrifterne her og imponer dine gæster med lækre drinks hele aftenen.

Champagne guide - Her får du en guide til hvad for en champagne du skal vælge til forskellige ting, alt efter om du er til sød eller tør champagne

Traditioner, sjove facts og andet nytårshalløj

Nytårsaften er en gammel festtradition, og i den sammenhæng er der opstået mange sjove traditioner. Læs om den spøjse side af nytårs aften her. Traditioner til nytårsaften -  Vi glæder os alle til nytårsaften og holder dem ofte på hver vores måde. Der er dog visse traditioner som næsten altid går igen. Har du været så flink ved andre i år som du burde? Uanset hvad så kan du læse her, hvordan du får den bedste afslutning og start på året De mest populære nytårsforsætter - Nytårsforsæt er det løfte, du giver dig selv om at forbedre dig i det nye år. Se her de mest populære løfter danskerne giver til sig selv når et nyt år begynder. Nytårsforsæt - Sådan holder du det! - Læs om hvordan du får sat dig gode nytårsforsætter, og hvordan du holder dem! Hay Barn: En super sjov drikkeleg - Hvis I er nogle stykker, der vil sætte lidt gang i festen, vil denne leg være lige sagen. Gode råd mod tømmermænd - Vi kender det vist alle sammen. 1. januar melder sig og man har lidt ondt i håret. Få gode råd til hvordan du bedst kommer igennem årets første dag her.

Gør-det-selv ideer til nytårsaften

Nytårsaften er ikke kun dyr champagne og fint tøj. Det er også en fest som giver anledning til små gode gør-det-selv projekter for hele familien. Her får du tips og tricks. Lav æg om til konfettibomber - Se her hvordan du nemt kan lave æg om til sjove konfettibomber. Et must til nytårsaften. Hjemmelavede nytårs-knallerter - Nytårsaften skal der selvfølgelig være knallerter som du kan springe sammen med dem du sidder til bords med. Her kan du se hvordan du laver dine egne. En sjov beskæftigelse for hele familien!

Nytårstøj

Hvis du kun måtte se godt ud én gang om året, så skulle det være nytårsaften. Her finder du inspiration til hvordan du kommer til at blive klar til den store aften. Tøj til nytårsaften - Nytår er starten på det nye år, og det skal gøres med stil. I denne artikel kan du finde inspiration til hvad for noget tøj du skal have på.

Feststeder

Nytårsaften holdes ikke altid hjemme i privaten. Her kan du læse om at holde nytårsaften ude i byen og et udvalg af steder du kan gøre det, alt efter hvor i landet du befinder dig. Nytår i udlandet - Skal du prøve noget anderledes? Er du træt af sne og de normale omgivelser, så find inspiration til nye destinationer her!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER