Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Nytårsmenu: Desserter Til Nytårsaften

Maden

Title

Nytårsaften er årets sidste store fest og her er der lagt stor vægt på maden. Så til trods for at mange festglade gæster måske vil være for berusede til at sætte pris på en god smagsoplevelse, skal desserten selvfølgelig stadig være i top! I denne artikel finder du links til en række spændende opskrifter på desserter du kan servere nytårsaften.

Dessert:

Tiramisu

Er en populær italiensk dessert som du helt sikkert vil elske, især hvis du godt kan lide kaffe. Hovedingredienserne er stærk kaffe, amaretto(mandellikør) og mascarpone som er italiensk flødeost.

temp

Panna Cotta

Vi bliver i det italienske for der er nemlig kommet mange lækre desserter ud af støvlelandet. Panna Cotta betyder "kogt fløde" og er en italiensk vanilje budding. Vil du prøve noget andet end den traditionelle fløderand, så prøv Panna Cotta. Den smager godt og kræver ikke det store.

temp

Chokolademousse

Servere du chokolademousse til nytårsfesten bliver du helt sikkert populær. Du kan ikke gå galt i byen med denne dessert - både store og små vil kunne lide den.

temp

Vaniljeis med hjemmelavet chokoladesauce

Vaniljeis med chokoladesauce lyder måske meget simpelt, og måske for kedeligt til nytårsaften, men det skal man ikke lade sig snyde af. Tricket er at lave din egen chokoladesauce - det gør en verden til forskel!

Sabayonne med champagne

Dessert hvor en af ingredienserne er champagne. Mere passende dessert kan man vel næsten ikke finde til nytårsaften.

Hindbær-Champagne Fizz

Måske den perfekte dessert til nytårsaften. Indeholder også champagne, er let at lave og ser super flot ud. En dessert du kan overraske og imponere dine gæster med.

Nu har du inspiration til hvad du kan servere for dine glade nytårs gæster, og der var forhåbentlig mindst én dessert som faldt i din smag. Når du har desserten på plads kan du gå videre og se forslag til natmaden.

Du kan også kigge generelt på alt mad til nytårsaften.

Læse også vores champagne guide og om drinks til nytårsaften.

Har du selv en god idé til en dessert til nytår eller en lækker opskrift du vil dele med os, så kom endelig med den i kommentar nedenfor.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER