Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Nytårsmenu: Natmad til nytårsaften

Maden

Title

Rådhusklokkerne har ringet, og vi er sprunget ind i det nye år. Der er blevet spist, skålet, sunget og skudt fyrværkeri af. Promillerne er formenligt høje hos de fleste, og det er nu, du kan blive dagens mand eller kvinde i skysovs, hvis du sætter lækkert natmad på bordet. Mangler du ideer til, hvad det skal være, så får du det her.

Forslag:

Hotdogs

- Hotdogs falder næsten altid i god jord, og når promillerne er høje og sulten melder sig, er der mange som ikke kunne tænke sig noget bedre. Dertil kan du servere kakaomælk, også er natmaden fuldendt.

Minipizzaer

- Minipizzaer er gode til natmad, da de er nemme at lave på forhånd og lette at spise for de berusede gæster. Lav dem med lidt forskelligt fyld, så der er noget til enhver smag, så bliver de helt sikkert populære.

Kartoffelsalat med frikadeller

- Kartoffelsalat kan serveres både varmt og koldt. Det er nemt og en klassisk ret serveret med frikadeller.

Æggekage med bacon

- Server med groft rugbrød og sørg for at gæsterne ikke går sultne i seng. Æggekagen og bacon kan sagtens laves i forvejen og varmes i ovnen før servering.

Nachos med ost, guacamole og salsa

- På samme måde som hotdogs og minipizzaer, er nachos lette at lave og spise. Også smager det jo bare fantastisk! Har du overskud til det, kan du servere lidt af hvert, så der er noget til enhver smag.

Husk dog, at selvom natmaden er et rigtig hyggeligt og ofte et populært indslag, bør der ikke stilles ligeså store krav som til de andre retter. Mange gæster vil højst sandsynlig ikke kunne smage forskel på ret meget på det tidspunkt.

Husk også, at der ved midnat traditionelt spises kransekage. Få opskriften på kransekage lige her. Derudover kan man sørge for snacks i løbet af aftenen og natten f.eks. chips med dip, nødder eller lign.

Har du gode ideer til natmad? Del dem med os i en kommentar nedenfor.

Få ideer og overblik til alt mad til nytårsaften lige her.

Klik her for at komme til det store overblik over alt om nytårsaften!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER