Nytårsaften

Nytårsrejser - Hold nytår i udlandet

 

Nytår med sol

Trænger du til at springe ind i det nye år uden at fryse? Så er nytårsferie med sol og strand et oplagt valg. Hvis du ønsker at komme solbrændt hjem, vil en af Kanariske Øer som Tenerife eller Gran Canaria være en mulighed.

Nytår i storbyen

Sætter du pris på fest og farver i nye omgivelser, kan en storby virkelig anbefales. Europæiske storbyer som Berlin, Paris, Barcelona, Lissabon, Rom, København eller Wien tilbyder mange seværdigheder med museer og shopping, og når mørket falder på, har du alle muligheder for at skyde nytåret ind med et brag af en fest. Se også: Gode råd mod tømmermænd

Nytår i New York

Ønsker du en spektakulær fest, kan du ikke komme uden om New York. Omkring en million mennesker samles på Times Square, hvor de tæller ned til nytår og den berømte Waterford krystalkuglesænkes.

Nytår i azurblåt hav

Nytårsaften, eksotiske strande og azurblåt hav er det dig? Så ta’ til Thailand og oplev et anderledes nytår i de populære områder som Phuket, Krabi og Koh Samui. Se også: Planlæg nytårsaften Klik her for at komme til det store overblik over alt om nytårsaften!