Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Organiserede LAN Parties

LAN Party

Title

Organiserede LAN Parties

Organiserede LAN Parties findes i mange forskellige størrelser. Mange kender de mindre af slagsen hvor venner mødes hjemme hos hinanden, og giver den gas henover en weekend. Der er også endnu større arrangementer rundt omkring i Danmark og resten af verden. Det er dem vi ser nærmere på i denne artikel.

Lan parties i Danmark

I danmark findes der på månedlig basis større arrangerede lan parties. Der er deltagere fra alt imellem 50-400. På

www.lanparty.dk

Nogle af disse lan parties fører også konkurrencer, hvor der faktisk er mulighed for at vinde gode pengepræmier. Nogle gange for over 10.000 kr. i pengepræmie. I år 2012 havde Copenhagen games præmier for over 350.000 kr. Computerspil, som du jo nok kan regne ud, er meget konkurrenceprægede. Det kræver også sit at komme på en førsteplads, og oftest kræver det også et godt hold.

Det er som oftest holdspil, der bliver gået op i til lan parties. Især skyde- og strategispil er populære. Det er også klart, da de er nemme at spille sammen i, og giver et sjovt konkurrenceelement. Oftest er det også både mere udfordrende og sjovere at spille mod og med rigtige mennesker end computerstyrede karakterer(de såkaldte AI's).

kan du bl.a. se en liste.

Lan parties i andre lande

Det betyder selvfølgelig ikke disse store lan parties er forbeholdt de konkurrencelystne. Mange aspirerende computerspillere (gamere) tager med for at hygge sig og se konkurrencerne på nært hold.

De største lan parties på verdensplan hedder Dreamhack som den største og Kotaku som den næststørste. I 2011 havde Dreamhack ca. 20.000 deltagere og omkring 500 ansatte og frivillige med. Det strakte sig over 4 dage. Dreamhack finder sted i Sverige, så danskere har også rig mulighed for at opleve verdens største lan party.

Ligesom i Danmark holder mange andre lande også deres mindre lan parties. Her holdes der også nogle gange kæmpe store internationale lan parties, hvor folk fra hele verden kommer med. I disse tilfælde er det ofte med fokus på konkurrencer, da det koster at tage afsted.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER