Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Sådan arrangerer du den perfekte prinsessefest

Invitationer

Title

Sådan arrangerer du den perfekte prinsessefest!

Er dit barn også helt vild med prinsesser? Til en ægte prinsessefest skal der selvfølgelig være masser af lyserødt, glimmer, sminke og smukke kjoler. Her får du en guide til hvordan du arrangere den perfekte prinsessefest med invitationer, mad & drikke, udklædning, pynt og aktiviteter!

Invitationer

Den første vigtige ting til en prinsessefest er at få inviteret gæsterne, eller skal vi kalde dem prinsesserne? Til det skal der selvfølgelig bruges invitationer og her har du to valg. Enten kan du købe invitationer som er det nemme valg, og som der findes masser af variationer af, eller du kan være kreativ og lave dem helt fra bunden af. Tryk på billederne for at komme hen til invitationerne.

Hvis i vælger at lave dem selv er det en rigtig fin aktivitet at lave sammen med dit barn, hvor i kan lave en lille hygge og kreativ stund ud af det. Og hvem elsker ikke at modtage en invitation, hvor man kan se at der er blevet lagt masser af kærlighed i det? I kan fx kaste jer over disse invitationer der er skrevet på balloner, eller frost-invitationer lavet som kjolerne Elsa og Anna har på. Tryk på billederne for at se hvordan i laver invitationerne.

Mad og drikke

Her er det rigtig fint at servere rimelig almindelig børnefødselsdagsmad men med et prinsesse-touch som fx disse hjemmelavede lyserøde cupcakes eller macaroons.

Man kan næsten heller ikke have en børnefødselsdag uden slik, her kan du også vælge at køre videre i prinsesse temaet med lyserøde eller lilla chokolade hjerter, slikkepinde eller overtrukket mandler.

Uden mad og drikke dur prinsessen ikke! Nah, det er vist ikke helt sådan den er, men om end er det i hvert fald stadig sandt. Når det kommer til drikkevarer er der også masser der er en prinsesse værdi. Fx pink kirsebær drik, pink lemonade. Du kan selvfølgelige også lave en lemonade eller anden lyserød drikkelse selv, eller måske servere en lyserød te og servere det i et fint tesæt? Så er det ligesom at være til te hos dronningen ;)

Der er også masser af fine måder du kan servere snacks, slik og kager på til de små prinsesser. Fx kageopsatser, slikposer, sweet shop boxer og en ægte prinsessefest kageslicer.

Også er der også et væld af forskellige tallerkener, servietter og glas i ægte prinsessestil!

Pynt

Det er selvfølgelig også rigtig vigtigt at der bliver pyntet op, så det ligner et rigtig prinsesse hjem hjemme hos jer. Her er der mange forskellige muligheder for bordækning, dekorationer osv.

Derudover kan bordet også blive dekoreret med en dug, diamanter, lyserødt sparkle eller måske confetti? Kun din egen fantasi sætter grænserne :)

Så kan man også hænge forskellige andre dekorationer rundt omkring

Udklædning

Med hensyn til udklædning kan man sagtens bede de små prinsesser om at komme i deres fineste prinsesse kjole, også kan man have nogle forskellige tiaras til rådighed til dem.

Underholdning

Af forskelligt underholdning kan man lege kys frøen, hvor man printer et billede ud af en frø, eller laver en selv. Så klipper man også kysmunde ud og giver prinsesserne bind for øjnene. Også gælder det om at placere kysset det rigtige sted.

Så kan i også lege forsæt historien, hvor du i forvejen har lagt en masse sedler i en skål med en masse ord på fx: fortryllet, prinsesse eller lign. Den første trækker et ord og laver en sætning til starten på et eventyr hvor ordet indgår. Derefter trækker den næste et ord og laver en fortsættelse med en sætning hvor ordet indgår.

Derudover kan der også planlægges en udklædnings og sminkeleg, hvor de skiftevis udklæder og sminker hinanden.

Slutteligt kan man sætte en slot pinata op eller have lyserøde sæbebobler som lidt ekstra underholdning.

Find flere ideer, dekorationer og pynte ting ved at søge på ?lyserød?, ?pink?, ?prinsesse? og ?princess? i vores søgefelt.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER