Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Sjov mad og slik til Børnefødselsdagen

Børnefødselsdag

Title

Sjov mad og slik til Børnefødselsdagen

 

Børnefødselsdage skal helst være så eventyrlige og sjove som muligt. Dette gælder fra start til slut. Lige fra børnene modtager invitationen, til de siger tak for en fantastisk dag. Derfor skal både mad og drikke under hele festen være super sjovt og spændende. Denne artikel vil sætte din fantasi igang, så du kan give dit barn en super fødselsdag.

Klæd maden ud som dyr og ting

Det vigtigste ved maden er, at den både er lækker, og ser lækker ud. Så når du laver dessert til ungerne, så tænk på hvad børn synes, kunne være hylende morsomt eller super flot. Her er en lille billedserie, så du kan se, hvad vi mener:

Frugt på pinde slår aldrig fejl. Det er sødt, det er sundt og det er flot at se på.

En melonhaj er både indbydende og farlig at se på. Sådan en haj vil ungerne helt sikkert elske at udfordre.

Hotdogs er lige blevet taget skridtet videre. Nu i indbydende børnestørrelse.

Sneglepølsehorn ser både ækle, sjove og lækre ud på samme tid. Børnene vil, helt sikkert synes, det er sjovt.

Regnbue-frugttallerken. Det siges jo, at man skal spise så farverigt som muligt. Her er det næsten 100% sundt, og med sikkerhed 100% sjovt.

En grum burger kan være skræmmende at se på, men den ser samtidig uimodståelig ud. Hvem vinder? Ungerne eller den grumme burger?

Eventyrligt og farvestrålende slik

Når ungerne skal have dessert, så er slik i alverdens farver altid populært. Hvis du har god tid og er frisk på en udfordring, så kan nogle at disse slikpåfund måske være noget for dig. Her er nogle eksempler:

Hans og Grete er et klassisk eventyr, som vi alle kender. Bliver det sjovere for børnene, end at se det rigtige slikhus som Hans og Grete møder i eventyret?

En sjov slikspand kan næsten være et eventyr at grave sig igennem. Som du kan se, er spanden på billedet meget passende til Halloween. Hvis du har mulighed for det, så skaf en spand der passer til årstiden eller en højtid der er tæt på.

Kagemænd og koner er en klassiker i Danmark. Det er altid sjovt at få lov at hakke dele af kagemanden, og samtidig prøve at få så mange stykker slik med som muligt.

Alt i alt kan kager, slik og mad gøres spændende blot ved at tilføje en anelse kreativ inspiration. Så tag dig den ekstra tid til at gøre dit barns fødselsdag en tand mere eventyrlig.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER