Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Takkekort til konfirmation. Konfirmationstakkekort

Konfirmation

Title

Takkekort til konfirmation. Konfirmationstakkekort

  Konfirmationen handler selvfølgelig om konfirmanden. Det er de unges store dag, dagen hvor de træder ind i de voksnes rækker. Familie og venner lægger et stort arbejde i, at dette skal lykkes. Derfor er det god kutyme, at konfirmanden efter konfirmationen viser sin taknemmelighed for dette. Takkekort er den traditionelle måde at sende sin tak på, når gæsterne fra festen skal takkes for gaver og tilstedeværelse. I den følgende tekst ser vi på, hvordan man selv kan lave et takkekort eller mulighederne for at købe det.

Gør det selv-takkekort til konfirmationen

Hvis du selv vil lave dit takkekortet, skal du være forberedt på, at det godt kan tage tid. Medmindre du bruger et par smarte tricks. Der er to måder at gøre det på. Du kan starte med at lave takkekortet på computeren og så printe det ud i det antal, du skal bruge, med feltet til navnet ledigt. Så er det blot at skrive navn på og sende dem. Et computerlavet takkekort skal have visse elementer. De er ikke alle et must, men overvej dem:

  • Et billede af konfirmanden på forsiden
  • En pæn skrifttype
  • Tak til gæsten
  • En minibeskrivelse af, hvor glad konfirmanden var for konfirmationen
  • Godt kvalitetspapir. Normalt printerpapir kan bruges, men et tykkere papir giver et meget bedre indtryk.

En anden måde at lave sit eget takkekort på er at gøre således: Du laver en version i hånden med egen håndskrift, tegninger, billeder osv. God gammeldags klippe-klistre. Derefter skannes kortet, rettes til på computeren og printes så i den ønskede mængde. På den måde bliver det 100% personligt uden at blive for besværligt. Elementerne er selvfølgelig valgfrie, men listen foroven er god at overveje.

Købe-takkekort til konfirmationen...

...er ofte dyre, men en langt nemmere løsning. Dette kan gøres i en bogbutik. Kender du en god fotograf, kan han eller hun med fordel spørges til hjælp. Han/hun kan lave det, som du 100% vil have det og måske endda kun til materialepris. Ellers kan en professionel fotograf hyres til jobbet. Så får du topkvalitet leveret lige efter din smag. Hvis du havde en fotograf med til at tage billeder af konfirmationen, kan de også udspørges i forhold til, hvilke billeder der kunne være gode. Så slår du to fluer med et smæk.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER