Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Taler, sange og underholdning til studenterfesten - Studentergilde

Studenterfest

Title

Taler, sange og underholdning til studenterfesten - Studentergilde

  Som til en hver anden fest, vil det være en god idé er forberede sange, taler eller underholdning. Det er med til at samle gæsterne og skabe en god stemning. Herunder er samlet tips og idéer til taler, sange og underholdning til jeres studenterfest.

Kære Katrine...

Det er for mange forældre en stor ting, når deres barn har afsluttet sin studentereksamen. Der er tradition for, at der bliver holdt en større eller mindre tale fra forældrene til studenten, men det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvordan talen skal være. Med lidt forberedelse, kan du være sikker på, at din tale bliver god både for studenten, men også for gæsterne. Få gode råd til, hvordan du forbereder og hvordan du holder en god tale, i artiklen 

Festlig fællessang

Skal du fejre dit barn er blevet student, eller er det måske dig selv der er blevet student? Lige meget hvilken deltager du er til studenterfesten, vil en sang være med til at give et smil på læben. Der findes i dag mange festsange, bl.a. velkomstsange, takkesange osv. Fælles for alle festsange er, at de er med til at give en god stemning hos alle gæsterne til festen. Har du brug for inspiration til, hvordan du laver din egen sang eller hvilke muligheder der er inden for festsange.

Underholdning

Underholdning til jeres studenterfest, afhænger af, hvor i har valgt at holde jeres studenterfest. Har i f.eks. valgt at holde den hjemme i haven som en slags sommerfest eller i et forsamlingshus, hvor der er tilknyttet et grønt område, ville det være oplagt at have nogle lege og underholdning i det fri. I vores artikel, kan du få inspiration til lege og underholdning til familiefesten. Er det samtidig muligt at lave et lille bål, vil det være hyggeligt at bage snobrød, skumfiduser eller andet. Ønsker i at gøre lidt ekstra ud af den festlige dag, og er der plads i budgettet, kan i bestille jeres underholdning. Der findes mange hjemmesider, hvor i f.eks. kan leje en stand-up komiker, fup-fotograf, en "hemmelig gæst" eller andet sjov underholdning. Det bliver ekstra sjovt, hvis denne underholdning bliver holdt hemmelig for studenten og de andre gæster. Da studentertiden er lig med festtid, skal der selvfølgelig også gives lidt inspiration til festlege for det voksne publikum. Herunder kan du finde inspiration til lege og underholdning med alkohol.

  • Øl-stafet
  • Øl-bowling
  • Øl-rundbold
  • Kikkert-fodbold med drukstraf
  • Regelspil (kortspil)
  • UNO drukspil

Til sidst er der ikke mere at sige, end stort tillykke med huen og rigtig god fest! 

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER