Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Hvis dit barn skal til en børnefødselsdag og skal medbringe en gave, så er et vedlagt tillykke-kort næsten et must. Det gør gaven meget mere personlig og kan desuden have klistret sedler og mønter i sig, hvis gaven er penge i sig selv. I denne artikel får du nogle gode ideer til, hvordan du får skabt et personligt tillykke-kort.

Hobbyer og anden inspiration til et flot kort

Lad os sige, at barnet er Ida på syv, som er en ivrig rytter og hesteelskers, så er det oplagt at lave et hestekort. Det er nemt at tage et stykke hvidt karton og finde farveblyanterne frem. Du kan finde et billede af en hest på nettet og derfra slippe din indre Picasso løs. Lad dit barn være den der tegner, for så bliver det ekstra personligt og sjovt.

Skal det være lidt flottere, så køb noget ekstra karton i stedet for farver. Det gør, at hver del på f.eks. hesten står tydeligere frem.

Hvis du vil lave dit eget kort fra bunden, kræver det tid og kreativitet. Den kreative del er heldigvis nem at overkomme. Først og fremmest må du slå dig sammen med dit barn og måske også fødselsdagsbarnets forældre. De ved nemlig, hvad fødselsdagsbarnets hobbyer og interesser består af.

Den hurtige løsning

Hvis tiden er knap, findes der mange gratis print-selv-kort på nettet. Synes du, at de ikke er helt optimale, kan du ændre på dem i Paint eller i Photoshop (Photoshop er kun for øvede). Du kan også printe dem som de er og dekorere i hånden.

Ellers kan kortene selvfølgelig købes i butikker. Du kan sørge for at et købe-kort bliver personligt ved at gøre et par småting. For det første kan du skrive en sjov og personlig besked. Dit barn vil med sikkerhed kunne en god historie, du kan bruge. Du kan eventuelt også skrive en sjov vittighed. Dernæst kan du bruge sjove klistermærker til at peppe kortet yderligere op. Der er selvfølgelig også mulighed for at tegne på det. En personlig lille tegning på kortet fra dit barn vil være prikken over i’'et.

Så det kræver ikke mange minutter enten at købe eller lave et personligt tillykke-kort fra dig og dit barn.

Hurtigt er ikke ensbetydende med dårligt, hvis bare valget er gjort med omtanke. Det gælder for så mange ting her i livet, og ligeledes gælder det tillykke-kort.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER