Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Tips og tricks til fødselsdagen

Invitationer

Title

Skal man holde en stor fødselsdag, er der mange ting, man skal holde styr på. Derfor er det en god ide at læse tips og tricks. Disse tips og tricks kan være med til at gøre planlægningen nemmere. Den er ikke for at gøre planlægningen mere overskuelig, men for, at man får styr på alle mindre detaljer omkring festen. Måske man også selv kommer på nogle ideer, når man læser inspirationen. På den måde får man arrangeret den fest, man selv ønsker. Med en stor fødselsdag handler det om, at man selv er glad og ens gæster hygger sig og har det sjovt.

Invitationer

Når man inviterer til en fødselsdag, kan man enten købe invitationerne eller lave dem selv. Det svære opstår først, når man skal finde ud af, hvem det er, der skal inviteres. Det kommer meget an på, hvad det er for en fødselsdag, man ønsker at holde. Skal det være en stille og rolig, hyggelig fødselsdag, er det ofte kun familien, man inviterer. Skal det være en stor fødselsdag, hvor der gerne må være gang i den, er det ofte både familie og venner, man inviterer. Derfor er det noget, man skal gøre op med sig selv. Når man fylder rundt, er det ofte en stor fødselsdag, der bliver holdt. Derfor er det ofte både familie og venner, der inviteres.

Hvordan fødselsdagen skal holdes, kommer også an på, hvornår man vælger at holde den på dagen. Inviterer man til frokost, bliver det ofte en mere stille og rolig fødselsdag. Inviterer man til aften og er der mange gæster, vil der ofte komme en del gang i den i løbet af aftenen.

Tema

Når man planlægger sin fest, er det en god ide at afgøre, om der skal være et tema. Temafester er meget populære og folk kommer ofte gerne udklædte. Lægger man op til den helt store temafest, vil gæsterne også gerne gøre lidt mere ud af det.

Med et tema er man sikker på, der er lagt op til den helt store fest. Derfor handler det også om at finde det rette tema. Mangler man ideer til temafester, kan man finde alle de gode temafester samlet her.

Billeder

Langt de fleste vil gerne gemme ens minder. Dette gøres nemmest ved billeder. Derfor er det også en god ide at tage billeder til ens fødselsdag. Det kan være svært, at tage mange billeder, når man selv er festens midtpunkt. Derfor er det en god ide at få andre til at gøre det. Har man en bekendt, som er med til fødselsdagen, der er god til at tage billeder, kunne han eller hun eventuelt gøre det. Har man ikke sådan en bekendt, kunne det være en god ide at opfordre gæsterne til at tage billeder. Disse billeder kan samles på en portal, hvor det er muligt at dele billeder med hinanden. På den måde får man mange billeder til sin fødselsdag. Vil man gerne lave lidt sjov, kan man lægge foto rekvisitter på bordene. Det er med til at gøre billederne af gæsterne sjove.

Alternativt kan man få en professionel fotograf til at komme. En professionel fotograf er naturligvis ikke gratis og derfor skal man også lægge dette ind i budgettet, når man planlægger sin fest.

temp

Underholdningen

Til en stor fødselsdag er der ofte underholdning. Faktisk kan det være svært, om man skal regne med, at gæsterne kommer med underholdende indslag eller man som vært selv skal gøre det. Er det en stor rund fødselsdag, har gæsterne ofte underholdende indslag. Har de ikke det, kan det godt blive en meget lang aften. Derfor er det en god ide, selv at sørge for lidt underholdning.

En god ide er at benytte en toastmaster. Denne toastmaster kan tage imod underholdende indslag op til fødselsdagen. På den måde ved værten også, om han/hun selv skal sørge for nogle indslag i form af en quiz eller lignende. Med de gæster man inviterer, ved man ofte, om der vil komme underholdende indslag eller ej.

Vil man gerne sørge for lidt underholdning til sine gæster, er et liveband altid en succes. Dette fungerer især godt, hvis man skal holde fest lang tid ud på aftenen. Med et liveband bliver der lagt op til dansemusik. De fleste livebands spiller det dansemusik, man ønsker at høre. Faktisk bliver det mere og mere populært med DJ?s. Dette sker, da de dygtige DJs kan finde ud af at spille dansemusik, uden der er gjort for meget ved det. På den måde kan man få mere ud af musikken. Ønsker man at vide mere om livebands og DJ?s samt fordele og ulemperne, kan dette gøres her.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER