Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Underholdning til julefrokosten

Julefrokost

Title

Underholdning til julefrokosten

Julefrokoster plejer som regel at være underholdning nok i sig selv. Når folk først snakker og får drukket lidt, så kører det derud af. Du kan dog nemt peppe det hele lidt op med minimalt besvær. Kig forslagene igennem forneden og vælg dem du synes der er bedst.

Dans julestemningen hjem

Dansekonkurrencer er også en god idé. Ballondans er en sjov fællesleg, som de fleste elsker at deltage i. Det gælder især for dem der ikke kan danse, da det ikke kræver så megen egentlig danseteknik. Uddel gerne en præmie til det vindende par.

Dans er nok en af mest ældste og mest klassiske former for underholdning til fester. Julefrokosten er ingen undtagelse. Når du skaffer lokaler og dækker op til julefrokosten, så giv kvinder og mænd en plads på gulvet til at slå sig løs. Husk noget passende dansemusik (eller julemusik i dette tilfælde).

Hvem får mandelgaven?

Nu skal du blot klargøre, at der er en mandelgave, og nyde synet af konkurrence glade gæster der begynder at fiske, mose og grovæde for at ende som vinderen. Har du svært ved at finde på en god mandelgave så

Her er hvad du skal bruge: En sjov gave som en pakke chokolade + et puslespil eller lignende + en hel mandel + risalamande.

find gode mandelgaveideer her.

Pakkeleg

Nu går én terning på tur. Så længe der er gaver på midten af bordet, gør en sekser at man må tage en gave derfra. Når alle gaverne er taget fra midten, gør en sekser, at man må stjæle gaver fra hinanden.

Når tiden er gået, må man beholde de pakker man har. Sjovt og super underholdene.

Bed hver gæst tage en lille gave med. En god pris er 50-100kr. Nu tager du en timer og sætter den til alt imellem 10-30min, uden at folk ved hvad det er. Læg alle gaverne på midten af bordet.

Quizzes

Spillet er rigtig sjovt, og bliver ekstra intenst med en lille præmie. Det kan f.eks. være at vinderholdet må tage først af risalamanden, så de har en større chance for at få mandelgaven.

Utrolig nemt og enkelt, men super sjovt og perfekt til at få den gode stemning i gang. Et langbord bliver delt op i to hold, og én oplæser står for enden af bordet. Nu tager du spørgsmål fra spil som Bezzerwizzer og Trivial Pursuit, og stiller skiftevis spørgsmål til hvert hold. Vinderen er det hold der kan svarer på flest spørgsmål ud af f.eks. 20 stk.

Mistelten

Således har du en række simple lege der nemt kan peppe din julefrokost op. Du kan også vælge at gøre det endnu mere specielt og holde en anderledes julefrokost med forskellige, mere krævende, aktiviteter. Du kan læse en række sjove forslag til festlige måder at holde en

En mistelten er en klassisk juledekoration. Står du under misteltenen, må en anden gå hen og kysse dig. Hæng nogle stykker op rundt omkring, og se den søde og romantiske hygge sprede sig.

utraditionel julefrokost

Hvilken af disse klassiske julelege synes du er sjovest? Og hvilken underholdning plejer i at have til jeres julefrokoster? Skriv en kommentar under artiklen og vær med til at inspirere alle os andre til at holde sjove julefrokoster!

 

 på her.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER