Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close
Om Festen

OM FESTEN

Festen.dk er Danmarks største festportal, hvor det er muligt både at købe og sælge produkter der gør ens fester endnu bedre.

DANMARKS MEST FESTLIGE HANDELSPLATFORM

Hos Festen.dk stræber vi efter at kunne levere komplette festløsninger lige meget hvad der skal fejres. Vi har samlet leverandører fra hele landet under ét tag, for at gøre det nemmest for dig. Det betyder, at du kan få alt hvad du skal bruge til din næste fest ét sted.

Vi levere blandt andet mad, drikkevarer, dekoration og underholdningen, samt meget andet af den højeste kvalitet til enhver anledning. Lige meget om du skal holde en familiefest, en firmafest eller noget helt tredje så kan du få skræddersyet din fest lige efter dit hovede.

Vi brænder for at skabe mindeværdige oplevelser!

Med et enormt produkt katalog, der vokser dag for dag, kan vi med garanti finde noget der vil stemme overens med dine forventninger.

HOLDET BAG FESTEN

HENRIK MYGIND

JÓRUNN BJÖRK MAGNÚSDÓTTIR

MIKKEL LINDBERG

FREDERIK JUULSGAARD

BRAGI ÞORSTEINSSON

ANDERS KRUSGAARD

SØREN GLASS