Festen.dk er Danmarks største fest- og eventhjemmeside, hvor du både kan finde inspiration til dit næste arrangement eller bestille hele din færdige løsning ét sted.

Vi har samlet leverandører fra hele landet under ét tag, for at gøre det nemmest for dig.
Det betyder, at du kan bestille alle de ting du har brug for til din næste fest på én hjemmeside, og skræddersy en løsning som passer dig perfekt uanset om du er arrangør eller gæst.

Festen.dk har alle idéerne, tankerne, hjælperedskaberne og ikke mindst alt det du skal bruge til at holde et arrangement, hvad enten det er en fest, en højtidelighed eller en event.
Du bestiller og betaler ét sted, og får 1. klasses kundeservice, – og festen.dk sørger for alt det praktiske.

Vi brænder for at skabe mindeværdige oplevelser, og glæder os til at hjælpe dig med at få netop det der gør din næste fest til en mindeværdi oplevelse!

Hvem er vi?

Festen.dk er stiftet af brødrene Nygaard i 2012.

Henrik Nygaard

Har været 25 år i fest og cateringbranchen. Lige fra han var 19 år, har han været med til at planlægge, og gennemføre fester over hele landet. Han har med succes drevet festlokaler, kroer, afholdt events,  planlagt og gennemført fester og arrangementer for privat og firmaer, fra 10 til flere tusinde gæster. Senest har han drevet Catering Danmark med de kendte brands Smageriet, Kokken & Jomfruen, Kokkens Hverdagsmad og flere.

Jesper Nygaard

Har mere end 25 års erfaring inden for salg og kommunikation i små og mellemstore virksomheder. Jesper har særligt bredt kendskab til online markedsføring og IT kundskab da han har været med i den digitale verden siden slutningen at 90érne, han har igennem de sidste 16 år arbejdet med fester og gæster, og har ansvaret for Catering Danmarks online shops fx. www.kokken-jomfruen.dk, så om nogen, så ved han hvad der rør sig på nettet omkring levering af catering og festartikler.

Henrik Mygind

Har en PBA i Digital konceptudvikling med speciale i E-Commerce. Han har i forbindelse med sin uddannelse, arbejdet med online markedsføring for virksomheder i og uden for Danmark. Han har et stort kendskab til online handel, og brænder for at gøre enhver handel så simpel, som overhovedet muligt.